Betteld-Amerongen: een onvergetelijke plek voor uw schoolkamp

Schoolkamp op accommodatie Betteld- Amerongen.

Uw schoolkamp wordt een onvergetelijk midweek op Betteld Amerongen. Het centraal gelegen Betteld Amerongen heeft een grote blokhut middenin de Utrechtse Heuvelrug waar u met maximaal 80 personen kunt overnachten en in de bosrijke omgeving is volop ruimte voor sport en spel. 

De accommodatie Betteld Amerongen ligt aan de rand van het bos waar u met de groep kunt wandelen, mountainbiken, spelprogramma’s kunt organiseren en prachtige speurtochten kunt houden.

Schoolkamp accommodatie: veel sport en spel

U heeft tijdens het schoolkamp beschikking over de blokhut en het daaromheen afgesloten terrein van Betteld Amerongen. Op het terrein staan bomen en verschillende speeltoestellen als een schommel, een vaste tafeltennistafel, een air trampoline en een gecombineerd basketbal- en volleybalveld. Op loopafstand ligt een groot grasveld met twee vaste metalen goals. Kinderen kunnen zich dus op Betteld Amerongen uitstekend in de buitenlucht vermaken.

Gezellige blokhut met open haard

In de gezellige blokhut staat in de centrale ruimte een ronde open haard waar u gezellige avonden kunt organiseren. De accommodatie heeft 21 slaapkamers met elk 4 bedden en een wastafel. Verder bevinden zich hier vier toilet- en douche-units. Aan beide uiteinden van de rechthoekige blokhut is nog een ruimte. Zo kunt u de groep makkelijk in meerdere groepen verdelen met bijvoorbeeld een spel.

De twee grootste ruimtes kunt u tijdens het schoolkamp goed gebruiken voor een filmavond of een presentatie. Een beamer met scherm zijn tegen meerprijs beschikbaar. U heeft verder de beschikking over een ruime, compleet ingerichte keuken om uw maaltijden en tussendoortjes te bereiden.

Veilig

Betteld Amerongen is voor een schoolkamp zeer geschikt. Er is geen spoorweg in de buurt. Ook liggen er geen drukke wegen in de directe omgeving. Dit maakt deze plek veilig voor kinderen. Betteld Amerongen is bij elkaar een geweldige accommodatie om van uw schoolkamp een onvergetelijke midweek te maken.

Contact

Bekijk beschikbaarheid,

reserveer nu.

Vragen? Neem gerust contact op met 0314-627277 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op Betteld Amerongen

Paginatitel
Disclaimer

Copyright 
Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld is het niet toegestaan deze internetpagina of enig onderdeel (foto's, panorama foto's, teksten, enz.) daarvan te kopiëren. 

Aansprakelijkheid 
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze internetpagina en de daarin opgenomen gegevens, kan Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de internetpagina dan wel de (on)bereikbaarheid van de internetpagina.

Informatie van derden 
Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor inhoud van de op de internetpagina geplaatste informatie die van derden afkomstig is, noch voor de toegang tot of de informatie op enige site die is gelinkt van of naar deze internetpagina.