RESERVEER NU

Heeft u vragen of opmerkingen? Maak dan gebruik van het contactformulier, of bel met 0314-627277.

Wij helpen u graag verder!Beheerder: Michel Somsen

Jan van Zutphenweg 5
3958 GD Amerongen


Telefoon 0314-627277
Fax 0314-627299
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bankrekening: 145.843.254
KvK: 09037279

Betteld-Amerongen is onderdeel van De Betteld met de volgende vestigingen:

Disclaimer

Copyright 
Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld is het niet toegestaan deze internetpagina of enig onderdeel (foto's, panorama foto's, teksten, enz.) daarvan te kopiëren. 

Aansprakelijkheid 
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze internetpagina en de daarin opgenomen gegevens, kan Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de internetpagina dan wel de (on)bereikbaarheid van de internetpagina.

Informatie van derden 
Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor inhoud van de op de internetpagina geplaatste informatie die van derden afkomstig is, noch voor de toegang tot of de informatie op enige site die is gelinkt van of naar deze internetpagina.