Indeling groepsaccommodatie


Op Groepsaccommodatie Betteld-Amerongen zijn 21 slaapkamers met elk 2 stapelbedden, wat de slaapkamers geschikt maakt voor maximaal 4 personen. De 2 bovenste bedden zijn eenvoudig op te klappen waardoor er een 2-persoons slaapkamer ontstaat. Elke slaapkamer heeft een eigen wastafel met spiegel, opbergruimte voor de kleding en een inklapbare tafel. De slaapkamers zijn goed te ventileren door de twee openslaande ramen die voorzien zijn van sloten.

Groepsaccommodatie Betteld-Amerongen beschikt over voldoende sanitaire voorzieningen. In beide vleugels zijn twee sanitaire ruimtes met meerdere douches en toiletten.

 

Centrale verwarming

Het gehele gebouw is voorzien van centrale verwarming. Elke ruimte bevat een of meerdere radiatoren die u kunt instellen met een thermostaatknop. Ook aan de veiligheid is gedacht; elke ruimte heeft zijn eigen rook-/koolstofmonoxidemelder


Midden in het gebouw bevindt zich de gezellige, grote huiskamer. Behagelijk met open haard en voldoende mogelijkheden om gezellige zitjes te creeën of een opstelling te maken voor een presentatie, film of maaltijd.

Aan beide uiteinden van het gebouw zijn twee multifunctionele ruimtes, een voor maximaal 50 personen en de ander voor maximaal 12.

 

 

Serviesgoed

De keuken ligt tegen de huiskamer aan en is van alle gemakken voorzien. Naast voldoende serviesgoed vindt u er ook een hete-luchtoven, een ruime snijtafel en een afwasmachine.
 
Buiten vindt u een leuke speeltuin met springkussen, schommels, klimrek, tafeltennistafel en basket voor de nodige beweging.

Afgelopen jaren konden er in overleg met het Zendings Diaconesse Huis (ZDH) extra kamers of ruimtes worden gereserveerd in het ZDH. Eind 2018 gaan de Diaconessen verhuizen en wij zijn nog in gesprek met de nieuwe eigenaar welke mogelijkheden er in de toekomst zijn.

 

plattegrond-betteld-amerongen Klik hier en bekijk groter

schoolkamp-accommodatie-openhaard

Paginatitel

Disclaimer

Copyright 
Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld is het niet toegestaan deze internetpagina of enig onderdeel (foto's, panorama foto's, teksten, enz.) daarvan te kopiëren. 

Aansprakelijkheid 
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze internetpagina en de daarin opgenomen gegevens, kan Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de internetpagina dan wel de (on)bereikbaarheid van de internetpagina.

Informatie van derden 
Vakantiepark en Conferentiecentrum de Betteld is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor inhoud van de op de internetpagina geplaatste informatie die van derden afkomstig is, noch voor de toegang tot of de informatie op enige site die is gelinkt van of naar deze internetpagina.

Paginatitel